600g rybích filetů, hladká mouka, olej nebo sádlo, sůl, kmín, nakládané houby v kyselém nálevu, sterilované papriky, sladkokyselé okurky, nakládané cibulky.

Nakládané houby a sterilovanou zeleninu popřípadě trochu překrájejte a s trochou nálevu vše zvolna duste, aby se chutě spojily a zesílily. Na závěr přidejte trochu másla sekané petrželové nati a v této směsi pak velmi zvolna duste předem osolené, drceným kmínem okořeněné, v hladké mouce obalené a na rozpáleném oleji opečené porce ryb.

Rybu ve výrazně sladkokyselém základu nemíchejte, jen lehce protřeste a duste ji pod poklicí asi pět minut a poté nechte už vše jen dojít. Podávejte se šťouchanými bramborami, chlebovými topinkami a podobně.

Dušené ryby

On-line kuchařka

Kontakty

Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?

Lidická 2156/108a, 370 01 České Budějovice

+420 387 312 348, +420 387 435 960

rybsdr@pvtnet.cz

Napište nám

Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: