Kapr obecný z chovů v České republice platí za vysoce kvalitní rybu, která je žádaná nejen na domácím, ale i na zahraničním trhu. Označení Český kapr je registrovaná ochranná známka Rybářského sdružení ČR, která je zárukou vysoké kvality kaprů. Kapří maso nejen že obsahuje nízký podíl tuků a je zdrojem lehce stravitelných bílkovin, ale je zároveň zdrojem cenných omega–3 nenasycených mastných kyselin, které působí preventivně proti civilizačním chorobám. Pravidelná konzumace ryb prospívá našemu zdraví, na našem jídelníčku by se rybí mělo objevovat častěji než jen o Vánocích. Kvalitní kapří maso v podobě filetu zbaveného kostí je vhodným pokrmem v průběhu celého roku.
Chované ryby
Produkce ryb
Kontakty
Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?
Napište nám
Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: