Porce ryby osolte, rozložte na pečicí papír a dejte na tři až čtyři minuty intenzivně péci do rozpálené trouby s teplotou 210 stupňů.

V misce šlehejte vejce s trochou soli, smetany a strouhanky – vznikne řídké těstíčko, do kterého namíchejte směs semínek (dýně, slunečnice, pinie, len a podobně).

Zčásti pečené ryby na chvíli vyjměte z trouby, jejich povrch potřete nebo poklaďte připravenou směsí se semínky a troubu ztlumte na dopékání při teplotě 140 - 150 stupňů na dobu 5 minut. Záleží pochopitelně na velikosti porcí. V té době se zapeče povrchová krusta se semínky. Pokud zatoužíte po více rozpečených semínkách, zvolte závěrečné pečení pod grilem na velmi krátkou dobu (dvě minuty).

Pečení v troubě

On-line kuchařka

Kontakty

Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?

Lidická 2156/108a, 370 01 České Budějovice

+420 387 312 348, +420 387 435 960

info@cz-ryby.cz

Napište nám

Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: