150g uzených filetů ze pstruha, 250g taveného smetanového sýra, 100ml mléka nebo smetany, případně mražený zelený hrášek. Velmi jednoduchý způsob jak vykouzlit z uzené ryby lahůdku.
Uzený filet zbavte kůže případně kostí a maso drobně pokrájejte. Pak ho spolu s mlékem krátce zahřejte v rendlíku – není třeba ho vařit.
Následně přidejte sýr a vše rozmixujte do hladké pěny. Vznikne tak jemná výborná pomazánka nebo při zředění smetanou či přidáním kysané smetany skvělý dresink na listový i jiný salát. Rozmixováním zeleného hrášku ve smetaně a přidáním do sýrové pěny docílíte zajímavého zpestření vašeho díla.
Studená kuchyně
On-line kuchařka
Kontakty
Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?
Napište nám
Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: