150g uzených filetů ze pstruha, 250g taveného smetanového sýra, 100ml mléka nebo smetany, případně mražený zelený hrášek. Velmi jednoduchý způsob jak vykouzlit z uzené ryby lahůdku.

Uzený filet zbavte kůže případně kostí a maso drobně pokrájejte. Pak ho spolu s mlékem krátce zahřejte v rendlíku – není třeba ho vařit.

Následně přidejte sýr a vše rozmixujte do hladké pěny. Vznikne tak jemná výborná pomazánka nebo při zředění smetanou či přidáním kysané smetany skvělý dresink na listový i jiný salát. Rozmixováním zeleného hrášku ve smetaně a přidáním do sýrové pěny docílíte zajímavého zpestření vašeho díla.

Studená kuchyně

On-line kuchařka

Kontakty

Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?

Lidická 2156/108a, 370 01 České Budějovice

+420 387 312 348, +420 387 435 960

info@cz-ryby.cz

Napište nám

Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: